Invloed volle maan en emoties

Invloed volle maan en emoties

Invloed volle maan en emoties

De volle maan heeft invloed op jou als mens. Tijdens volle maan is het tijd om emoties te doorvoelen en los te laten. Tijdens de volle maan dagen komen meer emoties naar boven komen en deze emoties mag je doorvoelen en daardoor loslaten. In dit blog geef ik je affirmaties die je extra kunnen helpen loslaten.

Emoties intenser met volle maan

De volle maan helpt je om je emoties te voelen. Rond volle maan kan het zijn dat je emoties sterker ervaart. Gebruik de volle maan als moment om emoties toe te laten en los te laten. Wanneer je dit doet zul je merken dat je de volle maan periode veel fijner door komt.

Hoe voel jij de invloed van de volle maan?

De volle maan doet wat met de planeet. Niet alleen met het water, maar met de hele natuur en jij bent daar onderdeel van als mens. Tijdens volle maan hebben veel mensen lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn en het voelen van onrust. De volle maan zorgt iedere maand bij veel mensen voor slapeloze of onrustige nachten.  

Door de volle maan kunnen oude emoties naar boven komen of emoties kunnen versterkt worden. Hierdoor kan het zijn dat je sneller irritaties voelt of overprikkeld raakt. Door de emoties die zich willen tonen toe te laten heb je hier veel minder last van. Alleen is dit niet voor iedereen even makkelijk, die emoties toelaten. Vaak onderdrukken we emoties, waardoor emoties een andere uit weg zoeken via je lichaam. Belangrijk is dat je de emoties die er zijn waarneemt en het er laat zijn. Het mag er zijn. Het helpt je te helen, te transformeren.

Hoe kun je emoties toelaten tijdens volle maan?

Een paar dagen voor en een paar dagen na de volle maan kun je je onrustiger voelen dan andere dagen. Dit is het moment dat je meer rust mag nemen door meer te voelen. Wanneer je deze tijd niet neemt is de kans dat je last krijgt van hoofdpijn of onrustige nachten. Wanneer jij je emoties er niet laat zijn, maar ze wegdrukt zullen ze een andere weg vinden. 

Affirmaties die je helpen emoties toe te laten en loslaten bij volle maan

♥  Mijn emoties mogen er zijn

♥  Ik laat los wat ik niet meer nodig heb

♥  Ik laat mijn angsten los

♥  Ik mag mijn onverwerkte emoties loslaten

Wil je je emoties echt leren toelaten en loslaten tijdens volle maan? Download hier dan de gratis geleide meditatie emoties toelaten en loslaten om te leren voelen.

Over de schrijver
Innerlijker rust coach voor vrouwen met dromen.
Reactie plaatsen